Primele Nettops Cedar Trail folosesc Nvidia de la AMD in loc de IGP Intel

 Primele Nettops Cedar Trail folosesc Nvidia de la AMD in loc de IGP Intel

   Cu toate ca producatorii de PC-uri încearca sa-si croiasca drumul pe langa zvonuri persistente cum ca Intel are probleme in finalizarea driverelor pentru cipul grafic PowerVR. Publicatie germana heise.de a observat ca Atom D2500 de la Intel este acum disponibil în IdeaCentre Q180 de la Lenovo, precum si în i35G de la Giada. Niciun model nu se bazeaza pe sistemului integrat de grafica de la Intel.
   Lenovo foloseste AMD Radeon HD 6450A si Giada Nvidia GeForce GT 520. Nu a fost data nicio informatie de la Lenovo sau Giada, de ce cei doi producatori accepta un cost suplimentar. Cipurile AMD si Nvidia sunt mult mai capabile decât grafica integrata Intel, dar consuma mai multa energie si lucreaza oarecum împotriva ideii economice a unui PC nettop.
   Lenovo IdeaCentre Q180 vine cu memorie de 2 GB, precum si 500 GB HDD si în prezent, este vindut la pretul de 303 dolari.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.