Toshiba Qosmio F755

 Toshiba Qosmio F755

Laptopul 3D Toshiba Qosmio F755 cu ochelari 3D gratis la pretul de 1700$

   Tocmai la timp pentru revenirea scolii,Toshiba introduce laptopul Qosmio F755 3D de 15.6 inch care va va tine colegii dumneavoastra delectati cu cele mai recente filme 3D, fara ochelari 3D (Jocurile 3D vor trebui sa astepte pâna în noiembrie deoarece Toshiba lucreaza cu Nvidia privind unele drivere si tweaks afisare, relateaza ThisIsMyNext).
Rachel King a fost prmul care ne-a spus despre varianta acestui laptop în aprilie atunci când a lansat în Japonia Qosmio T851;urmand ca aceasta sa fie actualizat cu un procesor mai rapid, în versiune americana si redenumit Qosmio F755 3D.
   Desi Toshiba inca nu a relatat specificatii detaliate privind 3D F755, ThisIsMyNext raporteaza ca laptopul are un procesor Intel Core i7 2630QM,6GB de memorie RAM DDR3, un hard disk 750 GB, precum si o placa video Nvidia GeForce GT 540M care poate rula „Call of Duty: Black Ops si StarCraft 2 rulate fluent detalii ridicat si anume 1360 × 768”,au relatat cei de la NotebookCheck. În completarea caracteristicilor sale multimedia high-end sunt incorporate difuzoarele Harman Kardon,un drive integrat Blu-ray rescriptibil si un port HDMI pentru a conecta F755 la televizorul HD pentru redarea la 1080p.
   Ecranul HD TruBrite de 15.6 inch al laptopului Qosmio este unul care „afiseaza o imagine dubla paralaxa”,care proiecteaza doua seturi de imagini pentru ochiul stânga si pentru cel dreapt pentru a crea un efect 3D, care este esential in modul în care functioneaza ecranul Nintendo 3DS. Pentru a ajuta la minimizarea ameteli de la privirea continutului 3D dintr-un unghi gresit, laptopul instaleaza camera web incorporata pentru a urmari si pentru a „reactiona” la miscarea si pozitia dumneavostra fata de display pentru a va pastra o imagine 3D perfecta.
   Desi ecranul de pe Nintendo 3DS este capabil sa afiseze si continut 2D si 3D,dar care poate afisa numai un singur mod la un moment dat, ecranul 3D a lui F755 este primul pe un laptop care poate afisa continut 2D si 3D simultan, ceea ce înseamna ca ati putea fi viziona unui film 3D într-o singura fereastra,în timp ce conversati pe YM in 2D într-o alta freastra, cu ambele ferestre deschise pe acelasi ecran.
   Cat timp aceast inlocuitor al desktopului nu ar putea fi peste bugetele normale,detine cateva specificatii de calitate si inovatii care fac experienta 3D pe un laptop mai placuta(Eu unul sunt curios doar cum functioneaza miscarea si pozitionarea imaginii 3D din diferite unghiuri cu ajutorul caremerei web incorporata). În cazul în care nu se intampla nimic altceva, F755 3D cu capacul rosu va sta cu siguranta in locul noului MacBook Air în curtile scolilor in acest an scolar.
   Toshiba Qosmio F755 3D este disponibil la ToshibaDirect.com începând cu mijlocul lunii august, pentru 1699.99 dolari.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.