Viitoarele Google Chromebooks

 Viitoarele Google Chromebooks

Google Chromebooks schimba seria de procesoare de la Intel Atom la Core,care ridica pretul aproape de 500$

Cu Chromebooks-urile, Google a incercat sa revolutioneze lumea calculatoarelor prin trecerea la un model de browser-centrat. Ca urmare, nu necesita neaparat piese puternice ca un laptop bazat pe Windows care trebuie sa ofere cea mai buna performanta posibila, bazându-se pe un procesor Intel Atom N570

Dar asta se pare ca nu a stopat planurile pentru modernizarea viitoarelor Chromebooks. Potrivit DigiTimes, Google este in cautare de parteneri pentru a face upgrade la Chromebook trecand de la N570 la Intel din seria Core,procesoare cu performanta si securitate mai bune. Aparent,Acer,Asus si Samsung sunt de de acord cu decizia si se va începe crearea unor noi modele pentru anul 2012.

Google spera ca prin oferirea unor procesoare mai rapide,acesta vor fi capabile sa impinga pretul Chromebooks dincolo de punctul de pretul de 500 $. Dar cu cât mai mult vor fi dispusi sa plateasca cumparatorii pentru ceva care ruleaza Chrome si aplicatii Web? Mai ales în cazul în care tot ceea ce face N570 este destul de bine.
Ati fi dispus sa platiti mai mult pentru un Chromebook cu un procesor mai rapid? Daca nu, ce ar trebui sa aiba un Chromebook pentru ca dvs. sa platiti mai mult de 500 $ pentru unul? Anuntati-ne în sectiunea Comentarii.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.