Acer pregateste primul laptop Nvidia Tegra 2

 Acer pregateste primul laptop Nvidia Tegra 2

Acer pregateste primul laptop care foloseste procesorul Nvidia Tegra 2,plus Intel Ultrabooks pentru a revigora cresterea profiturilor

Cei de la Acer s-au poticnit în al doilea trimestru,pierzand bani si cazand de pe locul doi pe locul patru in vanzarile de PC-uri la nivel mondial.Ca parte din speranta care va face compania sa revenina la profitabilitate pentru restul anului 2011,compania lucreaza la o serie de idei noi pentru piata notebook-urilor.

Potrivit DigiTimes, Acer planifica sa lanseza primul laptop care va fi alimentat de procesorul Nvidia Tegra 2,care a fost cel mai des folosit la tabletele care ruleaza pe sistemul de operare Android.Nu exista detalii specifice cu privire la acest sistem, dar ar putea fi anuntate cât mai curând în aceasta saptamâna,asa ca nu mai avem de asteptat mult timp pentru a afla ce au in minte cei de la Acer.

În plus,se pare ca compania a preluat oferta generoasa a celor de la Intel pentru a obtine producatorii de notebook-uri pentru a crea laptopuri bazate pe platforma Ultrabook. Acesta va fi cam târziu in joc,cu toate ca primul Ultrabooks nu va ajunge pe piata pâna în decembrie,care ar trebui sa fie câteva luni mai tarziu fata de data de lansare a Ultrabooks-urilor de la Asus si HP. Oare vor fi acestea suficiente pentru a revigora perspectivele Acer pe piata tabletelor?Anuntati-ne în sectiunea Comentarii.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.