A aparut un nou magazin Adobe Photoshop in San Francisco

 A aparut un nou magazin Adobe Photoshop in San Francisco

Adobe este a intra în afaceri…cel putin pentru urmatoarele doua saptamâni cu un magazin de care face reclama Photoshop-ului în orasul San Francisco.
„Photoshop & You”,va fi deschis pentru o perioada limitata de timp între 23 Iulie si 6 August pe 550 Sutter Street. Mai mult decat un magazin,acesta va gazdui tutoriale pentru toate programele de tip Adobe în timpul perioadei de timp scurte cat este deschis.

Exista unele articole disponibile pentru vânzare,multe constând in carti legate de fotografiere,copii ale software-ului Adobe Creative Suite,precum si alte câteva chilipiruri,cum ar fi tricouri si mouse pad-uri cu fotografii imprimate pe ele.

Cu toate acestea,nu va asteptati magazine Adobe de prezentare sa se transforme în centre comerciale. În timp ce acest magazin este pentru testarea pentru viitoarele posibile locatii de vânzare,intentia magazinului Adobe este în primul rând publicitatea pentru CS si brandul la nivel global.

Pentru a celebra deschiderea,Adobe a anuntat o mare deschidere pentru mass-media locala si pasionatii de fotografie în acest weekend trecut,cu o trupa live si personalul Adobe pentru discutii despre Creative Suite si fotografiile de pe ecrane.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.