Cate milioane de oameni folosesc Google Plus?

 Cate milioane de oameni folosesc Google Plus?

   Unii oameni deja folosesc Google Plus (G +). Exista si o multime de oameni care vor cu disperare sa aiba acces la G +, dar nu au reusit înca.La urma urmei,ar fi lasat Google G+ sa o ia razna in week-end, daca într-adevar au avut resursele necesare pentru a pastra toata lumea fericita? Eu nu prea cred!
Sâmbata, Google a inceput sa faca spam pe inbox-urile e-mail-urilor cu un val de notificari. Ce sa întâmplat? Potrivit lui Vic Gundotra, Google Senior VP Sociale, care include supravegherea G +:”Pentru aproximativ 80 de minute am ramas fara spatiu pe discul de serviciul care tine evidenta notificarilor. Prin urmare, sistemul nostru a continuat sa trimita notificari. Din nou si din nou.Nu ne asteptam sa fim loviti de aceste praguri atât de repede, dar ar trebuit sa o facem.Va multumim pentru ca ne-ati ajutat în acest proces trial,si înca o data,ne pare foarte rau pentru spam.”
   Acesta este o admitere destul de uluitoare. Google? Google!?A ajuns fara spatiu pe disc? Incredibil!
   De fapt stim acum cati utilizatori are G+,datorita presedintelui executiv Google, Eric Schmidt,care spune ca G + are milioane de utilizatori. Câte milioane?
Paul Allen, fondatorul Ancestry.com, un site de genealogie din top, sugereaza, pe baza de cercetari ca G + poate avea deja 5 milioane de utilizatori. Prin calculele sale preliminare, Allen crede G + va avea o crestere cu o rata de 280%.
   Poate întrebarea mai interesanta este nu cât de mare este G+ acum,ci „Cât de mare va ajunge G+?”.La data de 6 iulie, Facebook a pretins ca are 750 milioane de utilizatori. Ma întreb daca la data aceasta anul viitor G+ va depasii Facebook. Sunt destul de serios.G+ chiar este bun.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.