Cate milioane de oameni folosesc Google Plus?

 Cate milioane de oameni folosesc Google Plus?

   Unii oameni deja folosesc Google Plus (G +). Exista si o multime de oameni care vor cu disperare sa aiba acces la G +, dar nu au reusit înca.La urma urmei,ar fi lasat Google G+ sa o ia razna in week-end, daca într-adevar au avut resursele necesare pentru a pastra toata lumea fericita? Eu nu prea cred!
Sâmbata, Google a inceput sa faca spam pe inbox-urile e-mail-urilor cu un val de notificari. Ce sa întâmplat? Potrivit lui Vic Gundotra, Google Senior VP Sociale, care include supravegherea G +:”Pentru aproximativ 80 de minute am ramas fara spatiu pe discul de serviciul care tine evidenta notificarilor. Prin urmare, sistemul nostru a continuat sa trimita notificari. Din nou si din nou.Nu ne asteptam sa fim loviti de aceste praguri atât de repede, dar ar trebuit sa o facem.Va multumim pentru ca ne-ati ajutat în acest proces trial,si înca o data,ne pare foarte rau pentru spam.”
   Acesta este o admitere destul de uluitoare. Google? Google!?A ajuns fara spatiu pe disc? Incredibil!
   De fapt stim acum cati utilizatori are G+,datorita presedintelui executiv Google, Eric Schmidt,care spune ca G + are milioane de utilizatori. Câte milioane?
Paul Allen, fondatorul Ancestry.com, un site de genealogie din top, sugereaza, pe baza de cercetari ca G + poate avea deja 5 milioane de utilizatori. Prin calculele sale preliminare, Allen crede G + va avea o crestere cu o rata de 280%.
   Poate întrebarea mai interesanta este nu cât de mare este G+ acum,ci „Cât de mare va ajunge G+?”.La data de 6 iulie, Facebook a pretins ca are 750 milioane de utilizatori. Ma întreb daca la data aceasta anul viitor G+ va depasii Facebook. Sunt destul de serios.G+ chiar este bun.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.