Dell trece pe networking ,cumpara Force10

 Dell trece pe networking ,cumpara Force10

   Dell a spus miercuri ca va cumpara Force10 Networks cu scopul de a intra in networking.
Conditiile intelegerii nu au fost dezvaluite.
intr-o declaratie,Dell a spus ca va trece Force10 in portofoliul de date propuriu,care se caracterizeaza prin servere,stocari si servicii.
   Aceasta imagine arata cum serverele,stocarile si networking-ul sunt asociate din ce in ce mai mult.In partea din fata a networking-ului arata ca fiecare vanzator de hardware are legatura cu Cisco Systems.Cisco a intrat pe piata severelor cu produsul Unified Computing System.HP a raspuns prin cumpararea 3Com si stricand marjele Cisco,care taie din preturi si scade din joburi pentru a face fata realitatilor de pe piata.Marti,Intel a spus ca planuieste sa cumpere Fulcrum Microsystem,o companie de tip fabless(bazata pe designul cipurilor semiconductor) care produce pentru Ethernet.Acum Dell cumpara Force10.
   Mai simplu,fiecare vanzator de hardware incearca sa=si produca propriile centre de date pentru cloud computing.
   Force10 are venituri anuale de aproape 200 milioane $.Planul celor de la Dell este sa preia toata tehnologia si produsele pentru a le muta pe canalele lor de vanzare.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.