DHE Drive Info: Unealta portabila care ofera statistici detaliate despre Hard Disk

 DHE Drive Info: Unealta portabila care ofera statistici detaliate despre Hard Disk

   Prevenirea esecurilor hard diskurilor va poate feri de la pierderea datelor importante, dar evaluarea starii hard diskului manual poate fi consumatoare de mult timp. Cand un hard disk functioneaza, temperaturile cresc in timpul procesarii si citirii/scrierii. Aplicatii grele, cum ar fi masinile virtuale, cauzeaza foarte mult stres hard diskului. DHE Drive Info este o aplicatie portabila pentru Windows care va permite sa vizualizati informatii detaliate despre hard disk in functie de partitiile lor. Aplicatia are optiuni pentru a vizualiza informatiile de baza, date S.M.A.R.T., loguri S.M.A.R.T., controlul diferitelor setari ale hard disk-ului, vizualizarea zonelor ascunse si accesarea Sector Browser. In plus, DHE Drive Info prezinta temperatura curenta a hard diskului. Cititi mai departe pentru a afla mai multe despre DHE Drive Info.
   Aplicatia furnizeaza informatii de baza despre hard disk, inclusiv dimensiunea, numarul partitiilor, versiunea de Windows, numele si viteza de clock a procesorului, etc. apar in partea de sus.    Denumire, tipul, marimea, numar de serie si statutul apar in mijloc, in timp ce 6 tab-uri pentru accesarea diferitelor tipuri de informatii detaliate si setarile hard diskului sunt disponibile in partea de jos.

   Cele 6 taburi din partea de jos si anume Information, S.M.A.R.T., S.M.A.R.T. Logs, COntrol, Hidden Areas si Sector Browser, va permit sa vizualizati informatii extinse cu privire la hard diskurile conectate. De exemplu, tabul S.M.A.R.T. ofera informatii detaliate, inclusiv temperatura, valori, capacitati, auto-teste, etc.

   Acest articol nu cuprinde toate caracteristicile oferite de aplicatie, dar lista completa poate fi verificata pe pagina produsului. DHE Drive Info ocupa in jur de 5 MB si functioneaza pe Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

Descarca DHE Drive Info

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.