EVGA dual-socket

 EVGA dual-socket

EVGA a pregatit placa de baza dual-socket care suporta Sandy Bridge(LGA2011)

   Entuziasti dual-CPU vor fi fericiti sa auda ca succesorul placii de baze SR-2 de la EVGA este în prezent în fabrica si, desigur, foloseste platforma Sandy Bridge E. Asta înseamna doua procesoare cu 4-/6-core LGA2011 unul langa altul, gata sa faca daune la tot ce se arunca asupra lor.
 Inca nenumita, placa de baza dual-socket de la EVGA, are o forma HPTX din fabrica, o combinatie de culori rosu/negru si include de memorie DDR3, opt pentru procesorul „primar” si patru complementare pentru procesorul secundar, doi cu conectori 6 pini si doua cu 8 -pini (pentru a suporta doua procesoare) si sloturi PCIe 6-pin pentru mai multi watti pentru una, doua … pâna la sapte placi grafice care pot fi instalate în sloturile disponibile PCI-Express x16 (SLI si CrossFireX sunt acceptate).
 Placa „bestie” include, de asemenea, un PWM digital, doua SATA 6.0 Gbps, patru SATA 3.0 Gbps si, poate patru conectori SAS, dual Gigabit Ethernet, Bluetooth, canal audio 7.1, USB 3.0 (numarul exact al porturilor este neclar ), un conector EVBot, o multime de switch-uri (probabil pentru oprirea sloturilor PCIe) si butoane de Power, Reset si Clear CMOS. Daca totul merge bine, atunci vom vedea aceasta placa de baza pe piata în cursul acestui an. Daca lucrurile merg foarte bine, atunci ar trebui sa o vedem în mai putin de o luna.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.