MSI Slider S20 Ultrabook este acum disponibil

 MSI Slider S20 Ultrabook este acum disponibil

MSI a anuntat ca noul sau ultrabook Slider 20 este acum disponibil. Slider 20 este un device bazat pe Windows 8, este echipat cu un ecran de 11.6-inch, Full HD IPS cu o luminozitate de 350 cd/m². Slider S20 Ultrabook este propulsat de un procesor dual-core Intel Core i5-3317U, care are o frecventa de clock de 1.7 GHz in modul standard, iar in modul Turbo ajunge pana la 2.6 GHz.

La capitolul grafica, acesta dispune de seria Graphics 4000, 4GB de memorie si un SSD de 128GB mSATA. Placa de retea Intel 2230 suporta atat Wireless N cat si Bluetooth 4.0. MSI Slider 20 are un conector LAN, un cititor de carduri, doua porturi USB 3.0, o iesire miniHDMI precum si G senzor. Sistemul cantareste 1.16kg si este alimentat de o baterie de 3800 mAh.

MSI Slider 20 are un pret recomandat de 1100 euro. Versiunile mai accesibile vor urma sa apara in curand, in variante de 64GB sau procesoare mai ieftine precum Intel Pentium.

msi_slider_s20_ultrabook

msi_slider_s20_ultrabook

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.