Notebook-urile bazate pe ‘Cedar Trail’ vor fi lansate in Decembrie

 Notebook-urile bazate pe ‘Cedar Trail’ vor fi lansate in Decembrie

   Deja întârziat cu câteva luni, primul netbook bazat pe platforma Intel Trail Cedar(succesorul Pine Trail), se pare ca a mai fost intarziat un pic mai mult, disponibilitatea reala acum fiind programata pentru luna decembrie.
   Nu e o veste proasta, deoarece Intel a mai adaugat cateva caracteristici noi pentru Cedar Trail pentru a o face mai atragatoare. În primul rând, a fost adaugata tehnologia Rapid Start, care permite notebook-ului iesirea din hibernare si de a fi online in mai putin de 7 secunde, si a doua, functia Smart Connect care descarca update-uri pentru diverse aplicatii web în timp ce sistemul este în modul de repaus.
Netbook-ul Cedar Trail va fi propulsat de unul din cele doua procesoare dual-core, 1.6 GHz Atom N2600, si 1.86 GHz N2800. Ambele procesoare sunt fabricate folosind tehnologia 32nm, au grafica integrata cu DirectX 10.1, si sunt capabile de redare video 1080p.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.