Notebook-urile bazate pe ‘Cedar Trail’ vor fi lansate in Decembrie

 Notebook-urile bazate pe ‘Cedar Trail’ vor fi lansate in Decembrie

   Deja întârziat cu câteva luni, primul netbook bazat pe platforma Intel Trail Cedar(succesorul Pine Trail), se pare ca a mai fost intarziat un pic mai mult, disponibilitatea reala acum fiind programata pentru luna decembrie.
   Nu e o veste proasta, deoarece Intel a mai adaugat cateva caracteristici noi pentru Cedar Trail pentru a o face mai atragatoare. În primul rând, a fost adaugata tehnologia Rapid Start, care permite notebook-ului iesirea din hibernare si de a fi online in mai putin de 7 secunde, si a doua, functia Smart Connect care descarca update-uri pentru diverse aplicatii web în timp ce sistemul este în modul de repaus.
Netbook-ul Cedar Trail va fi propulsat de unul din cele doua procesoare dual-core, 1.6 GHz Atom N2600, si 1.86 GHz N2800. Ambele procesoare sunt fabricate folosind tehnologia 32nm, au grafica integrata cu DirectX 10.1, si sunt capabile de redare video 1080p.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.