Placa de baza X79 Extreme7 de la AsRock

 Placa de baza X79 Extreme7 de la AsRock

   Succesorul platformei Intel LGA 1366, Sandy Bridge-E (LGA 2011), este sigur ca va obtine sprijin de la ASRock, dovada venind sub forma de imagini obtinute recent cu placa de baza X79 Extreme7.
Placa ASRock are un PCB(Printed Circuit Board) de cupru 2oz si contine sase sloturi de memorie DDR3-2400 +, patru porturi SATA 6.0 Gbps si sapte SATA 3.0 Gbps, cinci sloturi PCI-Express x16 oferind SLI si capabilitati CrossFireX, si un cooler activ pentru chipset-ul X79.
   X79 Extreme7 are, de asemenea, dual Gigabit Ethernet, canal audio 7.1, conectivitate USB 3.0 (se pare ca doua porturi pe placa din spate si patru integrate in fata), un port eSATA si un port FireWire, butoane pentru Power, Reset si pentru stergerea CMOS. Pretul lipseste in acest moment, dar se pare ca placa va fi disponibila undeva in luna noiembrie.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.