Preview pentru viitoarea placa de baza MSI X79A-GD65 8D

 Preview pentru viitoarea placa de baza MSI X79A-GD65 8D

   Dupa ce am vazut G1.Assassin 2 de la Gigabyte, acum este momentul pentru a testa o alta placa de baza numita 8D X79A-GD65 de la MSI care suporta procesorul Intel Sandy Bridge E(LGA2011). Aceasta placa nu a fost înca anuntata, dar din fericire, cineva a pus mâna pe ea si a facut o previzualizare a acesteia.
   In imaginea de mai jos, 8D X79A-GD65 vine cu o schema de culori albastru/negru la fel ca si predecesorii sai, si se caracterizeaza prin componente Military Class III, functia de overclocking de o secunda OC Genie II, DrMOS 5 +2 faze, opt sloturi de memorie DDR3, patru porturi SATA 6.0 Gbps si patru porturi SATA 3.0 Gbps si cinci sloturi PCI-Express x16 (trei sunt PCIe 3.0, în timp ce celelalte sunt 2.0) care sa permita setarile SLI si CrossFireX.
   Placa MSI se mandreste sic cu puncte de control a tensiune, doua porturi USB 3.0, Gigabit Ethernet si conectori FireWire, canal audio 7.1, precum si butoane de Power, Clear CMOS si OC. X79A-GD65 8D pare destul de pregatita pentru lansare, asteaptand sa-l vedem in magazine in doar cateva saptamani.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.