Preview pentru viitoarea placa de baza MSI X79A-GD65 8D

 Preview pentru viitoarea placa de baza MSI X79A-GD65 8D

   Dupa ce am vazut G1.Assassin 2 de la Gigabyte, acum este momentul pentru a testa o alta placa de baza numita 8D X79A-GD65 de la MSI care suporta procesorul Intel Sandy Bridge E(LGA2011). Aceasta placa nu a fost înca anuntata, dar din fericire, cineva a pus mâna pe ea si a facut o previzualizare a acesteia.
   In imaginea de mai jos, 8D X79A-GD65 vine cu o schema de culori albastru/negru la fel ca si predecesorii sai, si se caracterizeaza prin componente Military Class III, functia de overclocking de o secunda OC Genie II, DrMOS 5 +2 faze, opt sloturi de memorie DDR3, patru porturi SATA 6.0 Gbps si patru porturi SATA 3.0 Gbps si cinci sloturi PCI-Express x16 (trei sunt PCIe 3.0, în timp ce celelalte sunt 2.0) care sa permita setarile SLI si CrossFireX.
   Placa MSI se mandreste sic cu puncte de control a tensiune, doua porturi USB 3.0, Gigabit Ethernet si conectori FireWire, canal audio 7.1, precum si butoane de Power, Clear CMOS si OC. X79A-GD65 8D pare destul de pregatita pentru lansare, asteaptand sa-l vedem in magazine in doar cateva saptamani.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.