Seagate modernizeaza intreprinderile de drive-uri

 Seagate modernizeaza intreprinderile de drive-uri

Seagate modernizeaza intreprinderile de drive-uri, incluzand o imbunatire, adica adaugarea unui exclusiv tip de momorie non-volatila numita NAND care ofera o mai buna fiabilitate.

Acest tip de memorie este primul produs dintr-un parteneriat cu Samsung.Ca urmare a problemelor de fiabilitate si de rezistenta al SSD-ului in centrul de date, Seagate se aliaza cu Samsung pentru a creea ceva mai cu “greutate”. SSD(Solid-State-Drive), numit Pulsar.2 MLC, este “primul fruct din parteneriatul cu Samsung” a spus Rich Vignes, manager senior al liniei de productie. “Acest tip de memorie NAND apartine exclusiv celor de la Seagate”. Pulsar.2 poate scrie pe durata vietii lui pana la 15,000 TB. Versiunea XT poate scrie pana la 25,000 TB.

Revizia generala a celor de la Seagate vine intr-un moment interesant. In primul rand Seagate concureaza cu Hitachi si Toshiba in productie. De asemenea Western Digital, un rival important pe piata consumatorilor,a cumparat unitatea digitala a celor de la Hitachi saptamana trecuta pentru a concura mai bine pe piata de afaceri. Seagate nu a emis un raspuns oficial cu privire la fuziunea dintre Western Digital si Hitachi.

Nu orice fel de aplicatie va avea nevoie de SSD, dar Seagate se asteapta la 5-10 procente din piata intreprinderii vor folosi aceste drivere. Astazi, patrunderea pe piata a SSD-urilor este mai mica de 1%,a declarat Teresa Worth,managerul de marketing a celor de la Seagate. Intr-un cuvant ,informatiile cere trebuie accesate foarte repede se vor muta pe SSD-uri in timp ce alte drivere gestioneaza informatia intr-un timp care nu-l putem numi sensibil. Deoarece preturile vor scade si rezistenta si fiabilitatea se imbunatatesc, SSD-urile vor deveni mai mult decat o optiune. Intre timp, Seagate imbunatateste si traditionalele HDD-uri. Noile produse includ:

 • Savvio 15K: Un HDD de 2.5 inch care vor apare in versiuni de 900,450 si 300 GB.
 • Constellation ES.2: Un HDD de 3.5 inch care are o capacitate de 3TB si o medie de citire/scriere de la 8.5 pana la 9.5 milisecunde.
 • HED

  Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

  Poate te interesează şi

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.