Sony lanseaza noul Vaio Z

 Sony lanseaza noul Vaio Z

   

Sony lansează noul laptop Vaio Z pe piaţa americană, incluzând şi placa grafica externă AMD.

   Laptopul Sony Vaio Z, cântărind 1,13 Kg cu bateria inclusă disponibil acum şi pe piaţă din Europa Continentală şi Marea Britanie. Începând de la $2.000, preţul notebook-ului ultraportabil de 13.1 inch şi 33.3 cm va deveni complet cu Power Media Dock, care nu include doar un driver optic, ci şi o placă video AMD Radeon HD 6670M.
   La preţul de lansare de $1.969.99, poţi obţine un procesor Intel Core i5-2410M, 4GB memorie RAM şi o un hard de 128GB, însă nu include opţiunile pentru un sistem Wireless Broadband. Preţul se măreşte de aici dacă doreşti să îţi echipezi propriul Vaio Z cu un procesor Intel Core i7, mai mult de 8GB RAM, mai mult de 512GB Video Card, un display de 1080p, un slot pentru Blue Ray şi/sau un modem broadband wireless. Complet echipat, acest mic laptop poate ajunge cu uşurinţă să vă „mănânce” mai mult de $3.000.
   Un singur lucru nu-i vei vedea pe cei de la Sony vorbind prea mult, dar îl veţi găsi pe ambele Vaio , şi asta este Power Media Dock fiind un Light-Peak-base port, care poate alimenta placa video externă. Sony numeşte asta „docking station port” şi uşurează utilizatorii, anunţând oficial că noul Vaio Z suportă USB de tip 2.0 dar şi de tip 3.0. Portul nu va conlucra cu celalalte dispozitivele Thunderbolt(numele de marca al Light Peack-ului), şi Sony nu a plănuit construirea unor noi Light Peak-uri periferice concepute special pentru seria Z.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.