Teradata pregateste SSD hibrid,Hard Disk-ul cu depozit de date

 Teradata pregateste SSD hibrid,Hard Disk-ul cu depozit de date

Teradata a lansat luni,un aparat de depozitare a datelor care pune rangul informatiilor pe pilot automat,de aceea face „naveta” intre SSD si HDD.
Aparatul,Active EDW 6680,vine in 4 variante care depind de mix-ul de stocare al SSD-ului.In general vorbind,datele active trebuie sa fie accesate in timp real de pe SSD,ceea ce poate fi mai scump,in timp ce datele din arhive se pot tine pe HDD traditionale.
De exemplu,datele sensibile pot fi stocate in SSD,in timp ce informatiile mai putin sensibile pot fi stocate ce HDD clasice.Sistemul Teradata evalueaza sistemele de date si le pune in SSD sau hard disk,pe baza caracteristicilor.
Aparatul Teradata 6800 este proiectat sa sa migreze intre tipurile de date pentru a oferi o mai bina performanta.De asemenea,compania a lansat si Active EDW 6650 un aparat care foloseste hard disk drive si poate fi upgradat la SSD mai tarziu.
Cu 6680,Teradata cauta sa reduca managementul de date manual pentru analize avansate si utilizeaza SSD pentru a salva datele din spatiul de depozitare. Teradata crede ca un SSD poate inlocui pana la 22 de HDD-uri.
6680 incepe masuratorile de la 7 TB si ajunge pana la 36 petabytes(PB) si utilizeaza matrici de stocare LSI Engenio pentru HDD-uri.SSD este furnizat de Pliant Techologies.

SSD
Scott Gnau,seful de dezvotare de la Teradat,a spus ca, „cu 6680, Teradata cauta sa optimizeze pretul cu performanta si sa ia treburile de gestionare a datelor.Ideea este ca puteti sa-l setati si uitati de el.Noi nu vrem sa dam administratilor o multime de cadrane si parghii pentru a trage,astfel ca acolo exista un alt job”.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.