Toshiba’s Portege R835 ultraportabil pregatit pentru pre-comenzi

 Toshiba’s Portege R835 ultraportabil pregatit pentru pre-comenzi

Toshiba a inceput acceptarea de pre-comenzi pentru cele mai noi laptop ultra-portabil Portege. Incepand de la 899 dolari, R835-ST3N01 pachete dual-core Core i3-2310M cu constructie in grafica, 4GB de RAM, un display de 13.3-inch cu rezolutie 1366 x 768, 640GB 5400 hard disk RPM, Bluetooth 3.0, inscriptor DVD , o baterie de 66 de Wh nominala de pana la noua ore timp de functionare, si tot ceea ce te astepti port-wise, inclusiv conectivitate SATA, USB 3.0, precum si HDMI.

Cheltuind 30$ in plus iti imbunatateste laptopul cu un procesor mai rapid Core i5-2410M CPU, si mai sunt o serie de alte optiuni pe site-ul Toshiba, dar pana acum se apre ca la 899$ doar modelul R835-ST3N01 este valabil pentru comenzi deocamdata. Indiferent de cum il comandati, aveti de castigat un laptop ce arata bine, este performant cu o greutate de 1.45 kg si o grosime de aproximativ 0.72-1.05 inci, impreuna cu o carcasa de magneziu artizatala si o structura cu nervuri tip fagure pentru a oferii o extra durabilitate.

 

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.