WindForce GeForce GTX 560 cu 2 coolere

 WindForce GeForce GTX 560 cu 2 coolere

Gigabyte pregateste doua noi placi grafice WindForce GeForce GTX 560 cu 2 coolere

GIGABYTE Technology va lansa in curand doua placi video GeForce GTX 560, GV-N56GUD-1GI 1.0 si 2.0, care vin echipate cu un cooler personalizat, 2X WindForce (se mândreste cu doua ventilatoare de 100mm PWM si patru tevi de cupru). Aceste carduri au PCB albastru, 336 nuclee CUDA, GPU/shader clocks de 810/1620 MHz, o interfata de 256-bit de memorie, 1 GB VRAM GDDR5 @ 4008 MHz, suport 2-way SLI si trei iesiri- dual DVI si unul mini HDMI.

GV-N56GUD-1GI rev 1.0 vine cu un design Ultra Durable VGA (PCB de cupru, condensatori japonezi solizi, nuclee de ferita/metal si Low RDS), in timp ce versiunea 2.0 dispune de Ultra Durable VGA+ (e Ultra Durable VGA „plus” un condensator NEC Proadlizer). Preturile placilor nu au fost anuntate.

rev. 1.0

rev. 2.0

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.