Coolere pentru placile video VGA cu racire pasiva

HED
10 noiembrie 2011

Arctic a dezvaluit ventilatoarele de 12mm, coolere pentru placile video VGA cu racire pasiva

   Arctic a anuntat astazi ceva ce s-ar potrivi de minune cu coolerul pasiv VGA Accelero S1 Plus introdus cu o luna în urma, si anume un „modul Turbo”, care este de fapt un ventilator de 120mm capabil sa accelereze procesul de racire.
   Modulul S1 Plus Turbo dispune de un Fluid Dynamic Bearing, face un zgomot scazut (0,25 Sone) si lucreaza de la 620 la 1000 RPM, si vine la pachet cu o seringa de MX-4 cu compus termic, cauciuc, ace de montare care absorb vibratiile, si un adaptor de 4-pini. Spinnerul Arctic este sustinuta de o garantie de sase ani si costa 11.90 dolari/8.97€.

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>