Asus Sabertooth X79

 Asus Sabertooth X79

   Linia de placi de baza Asus Sabertooth, dure si consolidate termic va fi in curand actualizata, dupa cum a anuntat compania taiwaneza care pregateste un nou model, unul care se bazeaza pe chipset-ul Intel X79 Express si, desigur, suporta procesoarele Sandy Bridge E (LGA2011).
   Numit Sabertooth X79, viitoarea placa are un 8 +4(?)DIGI+ VRM, un cip EPU (pentru o mai buna economie de energie), componente TUF si o “armura termica”, care este alcatuita din doua coolere, unul plasat pe chipset-ul X79 si unul merge din zona VRM la porturile de la panoul din spate-ambele sunt echipate cu ventilatoare care accelereaza disiparea caldurii.
   Creatia Asus mai are opt sloturi de memorie DDR3, patru SATA 6.0 Gbps si patru porturi SATA 3.0 Gbps, trei sloturi PCI-Express x16, patru porturi USB 3.0, doi conectori eSATA, Gigabit Ethernet si canal audio 7.1. Sabertooth X79 este probabil sa debuteze undeva luna viitoare.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.