Detalii despre procesoarele AMD Opteron 4200

 Detalii despre procesoarele AMD Opteron 4200

Fiind lansate in acest trimestru, probabil dupa seria Opteron 6200(nume de cod Interlagos), sunt alte procesoare AMD pentru servere bazate pe arhitectura Bulldozer, modelele „Valencia” care au ca tinta sisteme dual-socket. Acestea sunt cunoscute ca Opteron 4200 Series si au pana la 8 nuclee.

Linia completa Opteron 4200 include opt procesoare – patru fiind hexa-core în timp ce restul sunt octo-core, toate realizate pe tehnologia de 32nm si oferind doua legaturi HyperTransport (modele Interlagos au patru) si un controler de memorie integrat dual-channel DDR3.

Dupa cum sa vazut mai jos, familia Valencia merge de la 2,5 GHz pana la 3,3 GHz, în termeni de frecventa si ajunge la 75W ACP . Nici un cuvânt privind preturile, dar nu ar trebui sa mai dureze prea mult timp (o luna poate) pâna când vom avea si aceste detalii.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.