Henry Tomasino (Mafia 2)

HED
14 septembrie 2013

Henry Tomasino (1911-1951) a fost un Soldato in familia Clemente, iar mai tarziu familia Falcone. El a fost cel care i-a ajutat pe Vito Scaletta si Joe Barbaro sa intre in lumea interlopa din Emipre Bay. Henry era fiul unui mafiot sicilian si mai avea inca sase frati. El a fost trimis in America in anul 1931 pentru a scapa de reprimarea lui Mussolini privind Mafia. Silvio Tomasino, tatal lui Henry, se temea de faptul ca fiul sau ar fi putut trimis in armata sau mai rau, chiar sa fie inchis, asa ca l-a trimis pe acesta in America. Odata ajuns in Empire Bay, Henry Tomasino a intrat sub protectia lui Alberto Clemente, un vechi prieten de familie.


Henry_Tomasino_Mafia_2

Se pare ca Henry era un tip caruia nu-i placea sa vorbeasca despre viata sa personala, era un tip foarte rezervat si a avut foarte putini prieteni. De asemenea, Henry avea cunostinte vaste despre diferitele organizatii criminale din Emire Bay, acest lucru facand-ul foarte diferit de majoritatea celorlalti mafioti, fiind foarte rational, corect si rafinat.

El a fost acel tip de mafiot “old-school” sau “un om de onoare”, cu valori morale foarte puternice si judeca foarte bine lucrurile pe care trebuia sa le savarseasca. De asemenea, Henry Tomasino era un vizitator fidel al cluburilor de striptease din Empire Bay. Sa nu uitam ca acesta a fost un model pentru Vito si Joe Barbaro, si, de asemenea un mentor care ii ajuta sa urce din ce in ce mai sus in lumea interlopa.

Pe data de 24 septembrie 1951, Vito si Joe se indreptau catre parcul Lincoln pentru a se intalni cu Henry. In departare, se vedea un om intins pe pamant care tipa, si un grup al Triadelor din Empire Bay macelarind-ul cu satarele. La o inspectie mai atenta, acel om care era intins pe pamant se dovedeste a fi Henry Tomasino.

Ajunsi la fata locului, Henry era desigur mort, iar lui Vito si Joe nu le veneau sa creada ca acest lucru s-a intamplat. Dupa acest eveniment neplacut, domnul Wong (Enforcer in Empire Bay Triads) a spus ca Henry Tomasino a fost un sobolan ce coopera cu federalii, dar Joe nici nu dorea sa auda acest lucru.

“This is a high risk business. If you don’t like it, you can always go break your back working for peanuts down at the docks.”
— Henry Tomasino

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>