Laptopurile Dell XPS 14z au debutat in China

HED
30 septembrie 2011

Prima data vazut la IFA din Berlin, laptop ultra-subtire Dell XPS 14z cu un ecran de 14-inch, astazi ar trebuit sa fie lansat în China, si este de asteptat sa ajunga pe alte pietele din America si Europa in cursul acestui an.

Pretinzand ca ar fi „cel mai subtire laptop din lume cu functii complete”, 14z foloseste un ecran LG cu o rama foarte îngust si are un sasiu de aluminiu care este de un inch grosime, cu procesor Core i5 sau i7, o placa grafica GeForce (Optimus activat), o unitate optica slot, un hard disk sau solid state drive, WiFi, conectivitate USB 3.0. Noul XPS ruleaza pe Windows 7 si este de asteptat la un pret de sub 999 dolari.

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>