Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul II)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul II)

Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati cum s-a desfasurat capitolul doi din Max Payne 3.

Capitolul 2
In al doilea capitol Max revine la jobul lui la o saptamana dupa evenimentele de la petrecerea din apartament,acum fiind nevoit sa-i escorteze intr-un club pe Fabiana, sora ei Giovanna si Marcelo. Dupa ceva timp aceiasi infractori de la petrecere le-au rapit pe cele doua iar pe Max parca nu il mai ocolesc necazurile. Dupa o incursiune prin club, acesta ajunge la elecopterul pilotat de partenerul lui, incercand sa o salveze pe sora Fabianei.
Dupa cateva momente de neatentie, Max cade din elecopter si incepe o noua actiune prin care incearca sa o gaseasca pe Giovanna, sperantele ca Fabiana sa fie gasita fiind minime. In final acesta reuseste sa o salveze pe Giovanna, Fabiana ramanand in mainile infractorilor.
MaxPayne Chapter 2

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.