Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul II)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul II)

Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati cum s-a desfasurat capitolul doi din Max Payne 3.

Capitolul 2
In al doilea capitol Max revine la jobul lui la o saptamana dupa evenimentele de la petrecerea din apartament,acum fiind nevoit sa-i escorteze intr-un club pe Fabiana, sora ei Giovanna si Marcelo. Dupa ceva timp aceiasi infractori de la petrecere le-au rapit pe cele doua iar pe Max parca nu il mai ocolesc necazurile. Dupa o incursiune prin club, acesta ajunge la elecopterul pilotat de partenerul lui, incercand sa o salveze pe sora Fabianei.
Dupa cateva momente de neatentie, Max cade din elecopter si incepe o noua actiune prin care incearca sa o gaseasca pe Giovanna, sperantele ca Fabiana sa fie gasita fiind minime. In final acesta reuseste sa o salveze pe Giovanna, Fabiana ramanand in mainile infractorilor.
MaxPayne Chapter 2

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.