Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul IV)

 Intreaga Poveste Max Payne 3 (Capitolul IV)

Max Payne 3 este un joc video third-person shooter, al treilea titlu din seria Max Payne. La inceputul lunii iunie veti putea viziona gameplay-ul in format HD, pana atunci va invit sa aflati ce s-a intamplat in capitolul patru din Max Payne 3.

Chapter 4 – Anyone Can Buy Me a Drink
Capitolul 4 incepe cu Max amintindu-si o intamplare care l-a facut sa lucreze ca garda de corp, petrecuta cu cateva luni in urma in New Jersey. Acolo are o discutie contradictorie cu fiul unui traficant de droguri local, pe nume Tony, care profita de statutul sau pentru a-l alunga pe Max din bar. Cand lucrurile au luat amploare, un amic de-a lui Max din academie, Raul Passos, intervine si ii alunga pe cei trei tineri. Dupa un timp acestia se intorc inarmati si intra in conflict cu Max si prietenul lui. Acestia sunt nevoiti sa ii omoare impreuna cu intaririle care au venit in ajutorul lor.
Dupa ce au scapat din schimbul de focuri, cei doi merg in apartamentul lui Max, unde este descrisa scena in care Raul il indeamna sa renunte la viata depravata si sa lucreze impreuna cu el ca garda de corp. Discutia nu dureaza prea mult deoarece insusi traficantul Anthony DeMarco a venit cu intariri pentru a-l omori pe Max. Cu greu, Max trece prin multimea de infractori angajati de traficant si in final acesta impreuna cu actualul partener Raul pleaca in Queens pentru a scapa de necazuri.
Chapter IV -  Anyone can buy me a drink

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.