Unde are windows 7 stocate temporar files si cum le stergem

 Unde are windows 7 stocate temporar files si cum le stergem

   Fisierele temporare sunt de obicei „resturile” provenite de la instalatiile sau deschiderea unor programe. Este indicat sa stergem aceste fisiere deoarece in timp se vor mari si ne ocupa spatiu pe hard disk.
   Tineti cont de faptul ca fisierele temporare windows nu sunt aceleasi ca si fisierele „internet temporar files” care apartin in mod specific borwser-ului Internet Explorer si traficului de pe internet.

✓ Pentru a vizualiza fisierele temporare intrati in RUN ( WINDOWS + R ) si scrieti „%temp%” , acum va aparea lista fisierelor temporare care poate fi stearsa selectand toate fisierele apoi DELETE .

! Unele fisiere va pot bloca actiunea de stergere din cauza rularii aplicatiilor , sariti peste fisierele respective.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

0 Comment

  • […] radacina a sistemului este de obicei C:Windowssystem32. Fisierele PNF sunt clasificate ca si fisiere temporare. Cu toate acestea, nu este eliminat la dezinstalarea programului si ramane pe calculator pentru […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.