Bulldozer cu kituri de racire lichid

 Bulldozer cu kituri de racire lichid

AMD ar putea sa impacheteze procesoarele Bulldozer cu kituri de racire lichid

   Ca in cazul în care anticiparile pentru noul AMD Bulldozer (a.k.a. Zambezi a.k.a. FX Series) nu sunt destul de mari printre entuziasti,compania ar putea creste cererile prin introducere unui kit de racire prin lichid in cutie cu noua versiune de procesoare, relateaza cei de la X-bit Labs.
   O astfel de masura ar atrage overclockerii sa aleaga cea mai recenta versiune de procesoare AMD, deoarece racirea cu lichid sa le dea automat un stimulent pentru a impinge la performante maxime procesorul Bulldozer si pentru a ajuta astfel mai mult decât racirea cu aer care este de obicei la pachet cu procesoare. Este neclar ce fel de kit va fi impachetat cu toate eight-core Bulldozer, sau doar partea de sus, si X-bit Labs declara ca ceva de genul kitului de racire cu lichid Kühler Antec H2O 620 ar fi inclusa în pachet.
   Dar nu ar mai putea dura mult timp înainte de Intel sa se alature AMD in oferirea racirii cu lichid, cu procesoarele sale de top. Liderul procesoarelor este preocupat de gruparea unui kit de racire cu apa, cu noua sa linie de procesoare Sandy Bridge E, care vor deveni procesoarele cu cea mai inalta performanta de la Intel (si cele mai scumpe totodata).
   Vreti sa platiti in plus pentru un procesor nou în cazul în care va veni cu un sistem de racire cu lichid? Sau doriti mai degraba sa va asamblati propriul sistem de racire? Anuntati-ne în sectiunea Comentarii.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.