Intel intarzie lansarea platformei de procesoare Cedar Trail-M

 Intel intarzie lansarea platformei de procesoare Cedar Trail-M

Intel intarzie lansarea platformei de procesoare Cedar Trail-M si a noilor procesoare Atom pentru notebook

   Intel a relatat ca va intarzia lansarea platformei de procesoare pentru notebook,Cedar Trail-M si de asemenea si lansarea noilor procesoare Atom.Lansarea fiind luna viitoare pentru platforma Cedar Trail-M,acum este asteptata undeva in luna noiembrie,relateaza DigiTimes.
   Întârzierea este aparent cauzata de unele probleme aparute la combinatii de drivere grafice si lipsa de certificare de la Windows 7. Cedar Trail-M va beneficia de suport DirectX 10.1 de la o unitate de procesare grafica integrata si este undeva în jurul valorii procesoarelor Atom N2600 si N2800. Intel a decis sa intarzie lansarea de noi procesoare Atom pentru nettop-uri-D2500 si D2700-de asemenea, pana in noiembrie.
   Un astfel de anunt facut în 2009 ar fi fost un eveniment major deoarece netbook-urile erau la moda. Dar,asa cum a spus so DigiTimes:”Din moment ce netbook-urile nu mai sunt o oportunitate pe piata IT”, întârzierea înregistrata într-o lume a anului 2011 in care domina detasat tabletele, chiar si Intel a mutat atentia spre determinarea pretului platformei Ultrabook.
   Sunteti incantati de viitoarea platformei Cedar Trail-M? Inca mai aveti interes pentru notebook-uri? Anuntati-ne in sectiunea Comentarii.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.