Procesoarele Cedar Trail-M de la Intel vor fi lansate in Decembrie

HED
02 decembrie 2011

   Programate initial pentru lansare in luna septembrie, Digitimes raporteaza ca procesoarele, care vizeaza netbook-urile, au fost amânate din cauza cererii slabe si vor fi lansate în luna decembrie. Alte rapoarte sustin ca Intel a fost obligat sa intarzie cu trei luni din cauza unor probleme cu driver-ul de la grafica Cedar Trail-M.
   Surse din Digitimes au declarat ca, in ciuda declinului rapid al cererii, exista înca o piata de netbook-uri. Cu toate acestea, aceste vânzari nu pot fi realizabile pe pietele emergente. Asus si Acer vor fi singurii clienti ai Cedar Trail-M, a mai declarat publicatia.
   N2600 va avea o frecventa de baza de 1,6 pâna la 1.86 GHz si un TDP mai mic de 3,5 wati. N2800 va avea o frecventa de la 1.86 la 2.13 GHz si un TDP mai putin de 6,5 wati. Potrivit relatarilor, N2600 va consuma in medie mai putin cu 1,1 wati.

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>